Fietsmolentocht

De molentocht op de fiets, voor het goede doel

onze missie

Uit liefde voor de Alblasserwaard en het prachtige polderlandschap organiseerden we in 2012 de eerste Fietsmolentocht, die zo precies mogelijk het parcours van de beroemde Molentocht op de schaats volgt. Vanzelfsprekend koppelen we daar één van de doelen van Rotary aan. Via de tocht zamelen we geld in dat we inzetten om met gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen te verbeteren. Dit jaar via de steun aan het Leontienhuis.

KM fietstocht

Routes

Vertrekpunt

Goed Doel

volgende fietsmolentocht

22 april 2023

De afgelopen twee jaar kon de fietstocht niet georganiseerd worden, maar dit jaar gaat de achtste editie gelukkig van start! Er is, anders dan de eerdere edities, gekozen voor één start- en finishlocatie van waaruit verschillende routes te fietsen zijn. Voor elk wat wils: jong, oud, recreant en wielrenner.

Afgelopen tocht

Op zaterdag 28 september 2019 werd de Fietsmolentocht voor de zevende keer georganiseerd door Rotaryclubs Alblasserwaard en Noord en Merwede. Dat jaar fietsten we tégen dementie en vóór het Odensehuis Papendrecht; een plek waar mensen met beginnende dementie welkom zijn voor advies, voorlichting en ontmoeting. Dát was het goede doel van deze editie.

Met dank aan alle fietsers en onze gulle sponsors hebben wij € 13.500,- voor Odensehuis Papendrecht opgehaald. Top!

Partners en Sponsoren

Ook als ondernemer kunt u het verschil maken deze Fietsmolentocht. Wij hebben namelijk een aantal sponsorpakketten samengesteld met voor elk wat wils. Hoe meer ondernemers meedoen, hoe meer mensen wij blij kunnen maken!

Platinum sponsor

Gouden sponsoren

zilveren sponsoren

Bronzen sponsoren