Word sponsor van de fietsmolentocht

Ook als ondernemer kunt u het verschil maken deze Fietsmolentocht. Wij hebben namelijk een aantal sponsorpakketten samengesteld. Hoe meer ondernemers meedoen, hoe meer steun wij kunnen bieden aan het Leontienhuis!

Met een van de volgende vijf pakketten kunt u: 

  • laten zien dat u als ondernemer betrokken bent bij de regio en dat u voor de mensen in uw directe omgeving iets terug wilt doen.

  • in beeld zijn bij doelgroepen die u met een sociale boodschap kunt bereiken.

  • met collega’s iets ondernemen of collega’s in de gelegenheid stellen mee te doen om uw sociale kant te benadrukken.

U kunt er ook voor kiezen om met uw bedrijf deel te nemen als fietser(s). Speciaal voor bedrijven stellen we arrangementen samen zodat de Fietsmolentocht uitstekend geschikt is als uitje voor uw bedrijf, organisatie en/of personeelsvereniging. 

Wij bieden vijf verschillende sponsorpakketten

Kies het pakket dat het beste bij uw gewenste uitstraling past en help ons helpen.

U kunt ook contact opnemen voor meer informatie.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Hoofdsponsor

Inhoud van het pakket:

Dit is het platinum pakket, plus dat uw bedrijf naamgever wordt van de Fietsmolentocht. Vanzelfsprekend ontbreekt een meet & greet en signeersessie met Leontien niet.

Platinum

Inhoud van het pakket:

Dit is het gouden pakket, plus dat u één van de speciaal voor platinumsponsors ontwikkelde wielershirts ontvangt met uw bedrijfslogo. Deze wordt ter plekke gesigneerd door Leontien.

Goud

Inhoud van het pakket:

Dit is het zilverpakket plus dat uw bedrijfslogo in een paginagrote ‘bedank’ advertentie geplaatst wordt in de huis-aan-huis kranten Het Kontakt en Klaroen. 

Zilver

Inhoud van het pakket:

Uw bedrijfslogo wordt, inclusief link, op deze site vermeld, net als op een banner bij de start- en finishlocatie. U steunt het Leontienhuis.

Brons

Inhoud van het pakket: 

Uw bedrijfsnaam wordt op deze site vermeld, net als op een banner bij de start- en finishlocatie. U steunt het Leontienhuis.