Veilingstukken 

Haring- en Palingparty 2023

Veilingstukken 2023  

Op deze pagina vind je de veilingstukken die op donderdag 29 juni ‘onder de hamer’ komen tijdens de tweede Alblasserwaardse Haring Paling Party. Alle items worden aangeboden door leden van de Rotary Alblasserwaard, dan wel relaties van de club. Dat betekent een garantie voor leuke en liefdevol opgezette veilingstukken, waarvan de kwaliteit onberispelijk is. Waar voor je geld dus, en… al dat geld is bestemd voor de goede doelen. Bied dus met gulle hand!

Vaatje nieuwe haring 2023

Jaaaaa, ze zijn er weer! Vers uit de zee en aangeboden door Vishandel Fa. W. van Wijk.

Twee overnachtingen in B&B Het Rentmeesterhuis in Eck en Wiel

Deze prachtige bed and breakfast ontvangt je met open armen voor twee overnachtingen met twee personen. Even helemaal lekker weg in een woonboerderij in de Betuwe.

18 holes op ‘The Dutch’

De green fee voor een flight van vier personen op één van Nederlands mooiste en meest exclusieve golfbanen. Prachtig gelegen in Spijk. Buitenkansje!

Rondleiding Nieuwpoort ‘insight en inside’

Met een gepassioneerd Rotary-lid ontdek je vestingstadje Nieuwpoort, zoals je het nog nooit beleefd hebt. Tour door de Vesting aan de Lek voor maximaal 8 personen.

De Port of Moerdijk-tour

Een kijkje achter de schermen per boot en bus bij deze fascinerende haven. Een rondleiding door een zeer goed ingevoerde gids, inclusief hapje en drankje voor 5 personen.

Coaching door Kees Lanser

Rotarian Kees Lanser biedt zes coachinggesprekken aan. De onderwerpen zijn in overleg te bepalen en lopen uiteen van loopbaan tot mentale kracht en van grenzen stellen tot assertiviteit.

Een pondje paling

Verser dan vers. Een pondje gerookte paling, aangeboden door Vishandel Fa. W. van Wijk.

6-gangen thuisdiner voor 2 personen

Bij één van onze leden uit Hardinxveld-Giessendam thuis. Combinatie van een voortreffelijke kok en minstens zo bekwame sommelier. Genieten met hoofdletter G!

‘Winterse impressie Alblasserwaard’

Dit prachtige schilderij – olieverf op doek – is een sieraad voor elke woning of kantoor. Gemaakt en gesigneerd door Rotarian Bert Bikker. 50 bij 100 centimeter.

Wie wil dit niet… een echt bezoek van Sint en Piet

Een anderhalf uur durend bezoek door Sinterklaas en Pieterbaas. In dat laatste geval is het dan vanzelfsprekend de roetveeg-variant. Leuk voor jong en oud. Datum in overleg, maar het leukst is in aanloop naar 5 december ;-))

De Gieser Wildeman… behind the scenes

Een dagje meelopen met sterrenkok René Tichelaar van restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos. Wat komt er allemaal bij kijken om al jarenlang een ster van Michelin te mogen voeren? Kook mee met René!

Sloepvaart over de Giessen

Een geheel verzorgde trip voor 4 tot 6 personen in een prachtige sloep over de pittoreske rivier De Giessen. Gezelligheid, terwijl je geniet van de omgeving. Vanzelfsprekend inclusief hapje en drankje.

Kunst van gerecycelde slippers uit Kenia

Ocean Sole maakt Afrikaanse kunst van gerecyclede teenslippers en andere plastics uit de oceaan. Nic&Mic, Benelux distributor, biedt deze bijzonder fraaie giraffe aan.

Een originele Evert van Lopik

Een van de bekendste schilders van de Alblasserwaard, beroemd om zijn karakteristieke landschappen en vooral om zijn koeien. Ook dit is een schilderkunstig landschap met een sterk expressieve, maar figuratieve inslag én… de koe!

De (hi-speed) Merwede Experience

Maak met de speedboot van een onzer leden een prachtige en ontspannen tocht voor 2 personen om het Eiland van Dordt en door de Biesbosch. 415 pk, drankjes én kapitein inbegrepen 😉

Midweek Landgoed ‘De Scheleberg’ voor 8 personen

Dit bosrijke vakantiepark in Lunteren komt vaak terug in lijstjes met de mooiste vakantieparken in Nederland. Het vakantiegevoel kan meteen beginnen, nog eens aangewakkerd door de sauna én jacuzzi.

Golfreis ‘The Royal Experience 2024’ voor 1 persoon

Van 15 tot 18 april 2024: 3 overnachtingen, inclusief vlucht en green fees voor de Royal Liverpool Golf Club, Royal Lytham & St. Ann Golf Club, Royal Birkdale Golf Club en Wallasey Golf Club.

Weekje Oostenrijk

Even er helemaal uit in deze luxe vakantiewoning in Sankt Lorenzen ob Morau, inclusief sauna. Maximaal 8 personen.

De Feyenoord Experience 2023

Ga in de officiële spelersbus van Feyenoord langs alle hotspots in Rotterdam. Van Trainingscomplex 1908 en de Feyenoord Academy op Varkenoord tot aan De Kuip en de Coolsingel. Maximaal 40 personen.

Een dag meelopen met het plaagdiermanagement

Netwerk NV is naast specialist in reiniging en afvalinzameling en ook de expert voor professionele plaagdierbestrijding en -preventie met onze plaagdiermanagement.

Party met een Goed doel

Graag nodigt Rotary Club Alblasserwaard u uit voor De Alblasserwaardse Haring- en Palingparty. Dit gezellige event biedt u gelegenheid tot ontmoeting en verbinding onder het genot van een walking dinner met vis- en streekproducten én live-muziek. Om 17.30 uur wordt dit evenement officieel geopend door een bekende Alblasserwaarder!

Wat

Charity event met een walking dinner, live-muziek en een veiling . De gehele opbrengst komt ten goede aan twee goede doelen. 

WAAR

Vakantiepark Molenwaard, Bloklandsekade 5, Ottoland 

WANNEER

Donderdag 29 juni 2023

17.00 – 20.00 uur

PRIJS

75,00 per persoon inclusief walking dinner en drankjes